Видео пренос од седници на Совет

 • 8. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  8. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 7. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  7. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 6. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  6. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 5. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  5. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 4. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  4. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 3. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  3. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 2.седница на Советот на Општина Крива Паланка

  2.седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • Прва конститутивна седница на Советот на Општина Крива Паланка

  Прва конститутивна седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

  Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 56.седница на Советот на Општина Крива Паланка

  56.седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 55.седница на Советот на Општина Крива Паланка

  55.седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 53. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  53. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 52. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  52. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 51. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  51. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 50. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  50. седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 49. седница на Советот на Општина Крива Паланка

  49. седница на Советот на Општина Крива Паланка

« 1 2 3 4 5 »

 

Големина на фонт
Контраст