Видео информации

 • Богојавление – Водици во Крива Паланка

  Богојавление – Водици во Крива Паланка

 • Обраќање на градоначалникот Алексовски на седницата на Совет

  Обраќање на градоначалникот Алексовски на седницата на Совет

 • Градоначалникот Алексовски гостин во утринската емисија на К3 телевизија по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

  Градоначалникот Алексовски гостин во утринската емисија на К3 телевизија по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

 • Joy Fest 2015

  Joy Fest 2015

 • Интервју со градоначалникот Арсенчо Алексовски

  Интервју со градоначалникот Арсенчо Алексовски

 • Нов прекуграничен проект „Сите деца учат заедно-Прекугранична мрежа на инклузивни училишта“

  Нов прекуграничен проект „Сите деца учат заедно-Прекугранична мрежа на инклузивни училишта“

 • Поставен камен темелник на нов административно-деловен објект

  Поставен камен темелник на нов административно-деловен објект

 • Министерот Јанакиевски во посета на Крива Паланка

  Министерот Јанакиевски во посета на Крива Паланка

 • Изложба на фотографии

  Изложба на фотографии

 • Ново катче за рекреација

  Ново катче за рекреација

 • Започна изградбата на новата општинска зграда

  Започна изградбата на новата општинска зграда

 • Започна реализацијата на проектот за реконструкција на локални патишта

  Започна реализацијата на проектот за реконструкција на локални патишта

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Големина на фонт
Контраст