Видео информации

 • Пресконференција – РАСПЕАНО СИМИТЧЕ

  Пресконференција – РАСПЕАНО СИМИТЧЕ

 • Подобра спортска инфраструктура за подобро здравје на сите

  Подобра спортска инфраструктура за подобро здравје на сите

 • 2019 – Година на инвестиции

  2019 – Година на инвестиции

 • Прес конференција на градоначалникот Мицевски за случувањата во МЗ Мождивњак

  Прес конференција на градоначалникот Мицевски за случувањата во МЗ Мождивњак

 • Добредојде за првачињата во новата учебна година

  Добредојде за првачињата во новата учебна година

 • Пресконференција по повод претстојните празнични збиднувања

  Пресконференција по повод претстојните празнични збиднувања

 • Промотивно видео: ДОБРEДОЈДОВТЕ во Крива Паланка

  Промотивно видео: ДОБРEДОЈДОВТЕ во Крива Паланка

 • Посета на градоначалникот на Витина, г.Сокол Халити

  Посета на градоначалникот на Витина, г.Сокол Халити

 • Еколошка акција „Општина без смет за поубав свет“

  Еколошка акција „Општина без смет за поубав свет“

 • Осогово – планина која плени со својата убавина

  Осогово – планина која плени со својата убавина

 • Една година отворена општина – Една година за граѓаните на Крива Паланка

  Една година отворена општина – Една година за граѓаните на Крива Паланка

 • Меѓународен фолклорен фестивал Свети Јоаким Осоговски 2018

  Меѓународен фолклорен фестивал Свети Јоаким Осоговски 2018

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Големина на фонт
Контраст