Видео информации

 • Отварање на „Европска куќа“ во Крива Паланка

  Отварање на „Европска куќа“ во Крива Паланка

 • Средба за унапредување на средното стручно образование

  Средба за унапредување на средното стручно образование

 • Увид на премиерот Заев на тековната реконструкција на делницата А2 од Крива Паланка до ГП Деве Баир

  Увид на премиерот Заев на тековната реконструкција на делницата А2 од Крива Паланка до ГП Деве Баир

 • Младите од Бугарија и Македонија заедно за туризам како здравствена превенција

  Младите од Бугарија и Македонија заедно за туризам како здравствена превенција

 • Заврши асфалтирањето на патниот правец кон граничниот премин Голеш

  Заврши асфалтирањето на патниот правец кон граничниот премин Голеш

 • Изјава за медиуми на градоначалникот Мицевски и заменик шефот на мисија на Јапонската амбасада во РС Македонија г.Такахаши Сатору

  Изјава за медиуми на градоначалникот Мицевски и заменик шефот на мисија на Јапонската амбасада во РС Македонија г.Такахаши Сатору

 • Прес-конференција на градоначалникот Мицевски за почетокот на учебната година

  Прес-конференција на градоначалникот Мицевски за почетокот на учебната година

 • Обраќање на градоначалникот Мицевски по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

  Обраќање на градоначалникот Мицевски по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

 • Обезбедени 23.500.000 денари за надградба на нов кат на детската градинка Детелинка

  Обезбедени 23.500.000 денари за надградба на нов кат на детската градинка Детелинка

 • Крива Паланка – источна порта кон Европа

  Крива Паланка – источна порта кон Европа

 • Крива Паланка инвестира во рурална инфраструктура

  Крива Паланка инвестира во рурална инфраструктура

 • Прес-конференција на градоначалникот Мицевски

  Прес-конференција на градоначалникот Мицевски

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Големина на фонт
Контраст