Видео информации

 • Бадник Крива Паланка 2022

  Бадник Крива Паланка 2022

 • Новогодишно обраќање на градоначалникот Сашко Митовски

 • Увид во градежни активности во ОЈУДГ „Детелинка“ на министерката Шахпаска и градоначалникот Мицевски

  Увид во градежни активности во ОЈУДГ „Детелинка“ на министерката Шахпаска и градоначалникот Мицевски

 • Обраќање на градоначалникот Мицевски по повод 8 Октомври, Денот на ослободувањето на Крива Паланка

  Обраќање на градоначалникот Мицевски по повод 8 Октомври, Денот на ослободувањето на Крива Паланка

 • Реконструкција и модернизација на Системот за јавно осветлување во Општина Крива Паланка

  Реконструкција и модернизација на Системот за јавно осветлување во Општина Крива Паланка

 • Свечено пуштен во употреба новиот градски плоштад во Крива Паланка

  Свечено пуштен во употреба новиот градски плоштад во Крива Паланка

 • Со средства од ТАВ ќе се реализира изградба на три улици во Крива Паланка

  Со средства од ТАВ ќе се реализира изградба на три улици во Крива Паланка

 • Кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо во работна посета на Општина Крива Паланка

  Кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо во работна посета на Општина Крива Паланка

 • Започнува изградбата на пристапниот пат кон новите градски гробишта

  Започнува изградбата на пристапниот пат кон новите градски гробишта

 • Отварање на изложба на дела во стринг техника од Фросина Стојчевска

  Отварање на изложба на дела во стринг техника од Фросина Стојчевска

 • Започнување со изградба на улица Вршачка

  Започнување со изградба на улица Вршачка

 • Успешно спроведена еко-акцијата „Генералка викенд“

  Успешно спроведена еко-акцијата „Генералка викенд“

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Големина на фонт
Контраст