Видео информации

 • Крива Паланка е побогата со уште една пешачко рекреативна патека ,,Стара вада”

  Крива Паланка е побогата со уште една пешачко рекреативна патека ,,Стара вада”

 • Свечена академија по повод 8 Октомври, Денот на ослободување на Општина Крива Паланка

  Свечена академија по повод 8 Октомври, Денот на ослободување на Општина Крива Паланка

 • Жителите на ул.”Вршачка” чекорат по нов асфалт

  Жителите на ул.”Вршачка” чекорат по нов асфалт

 • Населба Лозаново доби модерно детско игралиште и терен за баскет

  Населба Лозаново доби модерно детско игралиште и терен за баскет

 • Асфалтиран локалениот пат во населбата Мизовски ливади

  Асфалтиран локалениот пат во населбата Мизовски ливади

 • Фудбал за сите 2022 год

  Фудбал за сите 2022 год

 • Посета на детската градинка „Детелинка“ пред пуштање во употреба

  Посета на детската градинка „Детелинка“ пред пуштање во употреба

 • ЧЕСТВУВАЊЕ НА 2-РИ АВГУСТ ВО КРИВА ПАЛАНКА

  ЧЕСТВУВАЊЕ НА 2-РИ АВГУСТ ВО КРИВА ПАЛАНКА

 • Со асфалтирањето на патот кон с.Огут завршен уште еден крупен инфраструктурен проект во општината

  Со асфалтирањето на патот кон с.Огут завршен уште еден крупен инфраструктурен проект во општината

 • Свечено пуштена во употреба пешачка патека кон манастирот ,,Св. Јоаким Осоговски”

  Свечено пуштена во употреба пешачка патека кон манастирот ,,Св. Јоаким Осоговски”

 • Oфицијална повелба за збратимување помеѓу Општина Крива Паланка и Општина Грос-Цимерн од Германија

  Oфицијална повелба за збратимување помеѓу Општина Крива Паланка и Општина Грос-Цимерн од Германија

 • Натпреварувачки маратон – Крива Паланка, 2022

  Натпреварувачки маратон – Крива Паланка, 2022

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Големина на фонт
Контраст