Асфалтиран дел од улицата Лисец

Општина Крива Паланка во рамки на своите активности за изградба и одржување на комуналната инфраструктирата изврши тампонирање и асфалтирање на дел од улица „Лисец“. Асфалтиран е дел во должина од 165 метри и ширина околу  3.5 метри, со што е овозможен квалитетен пристап до домовите на локалното население.

Изведувач на градежните работи е фирмата „КООП Инжинеринг“ од Куманово.

Font size
Contrast