logo

Видео информации

 • Обраќање на градоначалникот Алексовски на Свечената седница по повод 8 Октомври

  Обраќање на градоначалникот Алексовски на Свечената седница по повод 8 Октомври

 • Рели „Калин Камен 2016“

  Рели „Калин Камен 2016“

 • Линковско вклучување на градоначалникот Алексовски во ТВ Нова

  Линковско вклучување на градоначалникот Алексовски во ТВ Нова

 • Богојавление – Водици во Крива Паланка

  Богојавление – Водици во Крива Паланка

 • Обраќање на градоначалникот Алексовски на седницата на Совет

  Обраќање на градоначалникот Алексовски на седницата на Совет

 • Градоначалникот Алексовски гостин во утринската емисија на К3 телевизија по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

  Градоначалникот Алексовски гостин во утринската емисија на К3 телевизија по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

1 2 3 »