Претставата „Зла жена“ во изведба на Народниот театар „Стерија“ од Вршац

Народниот театар „Стерија“ од Вршац, Република Србија, со претставата „Зла жена“ настапи на седмата вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“. Претставата е во режија на Јован Грујиќ, а настапија актерите Иван Ѓорѓиевиќ, Дојна Петровиќ, Моника Болдовина Бугле, Срѓан Радивоевиќ, Драган Џанкиќ и Тамара Тамчи.