logo

Соопштенија

Дневен ред на 24-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Оглас за ангажирање на две лица

О  Г  Л  А  С за ангажирање на 2 (две) лица за потребите на проектот „Меѓуопштинска соработка за унапредување на животната средина“, проект од областа на заштитата на животната средина

Соопштение – ДУП „Стар Пролетер“

Врз основа на член 24 став 2 од Законот за просторно и урбанистичко  планирање („Сл.весник на РМ“ бр.51/05; 137/07 и 91/09), Градоначалникот на општината Крива Паланка го дава следното  СоопштениеЗа…

Соопштение за граѓаните – јавна трибина

Почитувани граѓани на општина  Крива Паланка, Граѓанската асоцијација МОСТ – Скопје и Општина Крива Паланка Ве покануваат на јавна трибина на која што ќе се дискутира на одредени теми кои…

Дневен ред на 22-та седница на Советот

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Соопштение за граѓаните – АГРОФУД 2010

Почитувани,  По повод одржувањето на меѓународниот саем ИТФ АГРОФУД 2010 на Скопски саем, Скопје од 9-13 ноември 2010, ни причинува задоволство да Ве поканиме и Вие да земете учество во…

Резултати од конкурсот за доделување на стипендии 2010/2011

Резултати по спроведената постапка за доделување на стипендии за 2010/2011 година за поддршка на млади таленти, ученици средношколци и студенти од општина Крива Паланка.   РАНГ ЛИСТА

Соопштение за граѓаните

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека рокот за плаќање по  решенијата за ДАНОК НА ИМОТ  е 15 дена од денот на примот на решението. Ги молиме сите даночни обврзници кои немаат…

Известување за новоформираните фирми

Ги известуваме сите ново формирани фирми  ДООЕЛ и ТП  (преку проектот за самовработување) дека се должни да поднесат Пријава за комунална такса- ФИРМАРИНА во законскиот рок од 30 дена од…

Дневен ред на 20-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка свикува  20-та…

Големина на фонт
Контраст