logo

Соопштенија

Покана за петта форумска сесија

Форумот во заедницата во општина Крива Паланка има чест и задоволство да Ве покани на петтата форумската сесија,  која што ќе се одржи на 21.12.2011г. (среда), во 13 часот, во…

Дневен ред на 36-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  свикува  36-та…

Соопштение за граѓаните – наплата на заостанат даночен долг

Одделението за финансирање, буџет и администрирање со даноци при Општина Крива Паланка овие денови интензивно работи на наплатата на даночните долгови за 2011 година. Даночните обврзници се замолуват да си…

Во тек е изработката на буџетот на општината за 2012 година

Врз основа на добиените насоки од Министерството за финансии за изготвување на буџетот за 2012 година, одделението за финансирање, буџет и администрирање со даноци при Општина Крива Паланка, како изготвувач…

Граѓаните ги подржаа сите пет предлог проекти на Форумот во заедницата

На четвртата форумска сесија од програмата „Форуми во заедницата“, граѓаните ги подржаа сите пет предлог проекти, изработени од работните групи, со кои се нудат решенија за повеќе приоритетни проблеми со…

Покана за четврта форумска сесија

Форумот во заедницата во општина Крива Паланка има чест и задоволство да Ве покани на четвртата форумската сесија,  која што ќе се одржи на 24.11.2011г. (четврток), во 13 часот, во…

Соопштение за граѓаните

Почитувани граѓани, Врз основа на Јавниот повик 03/2011 за доставување на барања за користење на средства од петтата компонента на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија…

Одржана третата сесија од Форумот во заедницата

На третата сесија од Форумот на заедницата, која се одржа на 10 ноември, во хотелот „Турист“, граѓаните ги подржаа сите 5 концепти за предлог-проекти, подготвени од работните групи. На сесијата…

Покана за трета форумска сесија

Форумот во заедницата во општина Крива Паланка има чест и задоволство да Ве покани на третата форумската сесија  која што ќе се одржи на 10.11.2011г. (четврток) во 13 часот во…

Дневен ред на 34-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  свикува   34-та…

Големина на фонт
Контраст