logo

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ

 ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА ПРЕКУ ПРЕТСТАВНИК ОД ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ФИНАНСИИ НА ДЕН 16.12.2009 ГОДИНА (СРЕДА) СО ПОЧЕТОК ВО 12,00 ЧАСОТ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ГОЛЕМАТА САЛА НА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА…

Дневен ред за 10-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Дневен ред на 9-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Известување до граѓаните за данок на имот

Ги известуваме сите лица кои поседуваат недвижен имот (неаграрно земјиште, стан – куќа, викенд куќа, деловен простор, административен простор) дека Решеијата за данок на имот за 20009 година можат да…

СООПШТЕНИЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ

За ден 21.11.2009 година (сабота) во 14 часот во просториите на манастирот Св.Јоаким Осоговски  е закажан состанок на Градоначалникот на Општина Крива Паланка и дел од раководителите од Oпштината  со…

СООПШТЕНИЕ ДО ГРАЃАНИТЕ

Почитувани граѓани, Општина Крива Паланка  во соработка со Општина Ќустендил и со Овоштарскиот институт од Ќустендил Р.Бугарија, а со цел унапредување на овоштарството во општината организира стручно предавање од областа…

Дневен ред на 7-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Дневен ред на 6-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Резултати од конкурсот за доделување на стипендии

РЕЗУЛТАТИ ПО СПРОВЕДЕНАТА ПОСТАПКА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА СТИПЕНДИИ ЗА ПОДРШКА НА МЛАДИ ТАЛЕНТИ УЧЕНИЦИ СРЕДНОШКОЛЦИ И СТУДЕНТИ ОД ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА  

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КРИВОПАЛАНЕЧКИ СУВЕНИР

З.Г Кластер за Туризам – Крива Паланка во соработка со општина Крива Паланка, распишува Конкурс за избор на најпрепознатлив Кривопаланечки сувенир. Конкурсот трае 45 дена, а право на учество имаат…

Големина на фонт
Контраст