logo

Соопштенија

Соопштение за граѓаните – прослава на Бадник

Почитувани сограѓани, Ве известуваме дека по повод големиот христијански празник Бадник, на плоштадот во Крива Паланка се организира палење на бадниковиот оган во четврток 06.01.2011год. во 16 часот. Церемонијата ќе…

Оглас за доделување на договор за јавна набавка

Превоз на ученици за основно и средно образовании за 2011 година Повеќе

Дневен ред на 24-та седница на Совет

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Оглас за ангажирање на две лица

О  Г  Л  А  С за ангажирање на 2 (две) лица за потребите на проектот „Меѓуопштинска соработка за унапредување на животната средина“, проект од областа на заштитата на животната средина

Соопштение – ДУП „Стар Пролетер“

Врз основа на член 24 став 2 од Законот за просторно и урбанистичко  планирање („Сл.весник на РМ“ бр.51/05; 137/07 и 91/09), Градоначалникот на општината Крива Паланка го дава следното  СоопштениеЗа…

Соопштение за граѓаните – јавна трибина

Почитувани граѓани на општина  Крива Паланка, Граѓанската асоцијација МОСТ – Скопје и Општина Крива Паланка Ве покануваат на јавна трибина на која што ќе се дискутира на одредени теми кои…

Дневен ред на 22-та седница на Советот

Врз основа на член 35 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка („Службен гласник на Општина Крива Паланка“ бр. 5/08), претседателот на Советот на Општина Крива Паланка  с в…

Соопштение за граѓаните – АГРОФУД 2010

Почитувани,  По повод одржувањето на меѓународниот саем ИТФ АГРОФУД 2010 на Скопски саем, Скопје од 9-13 ноември 2010, ни причинува задоволство да Ве поканиме и Вие да земете учество во…

Резултати од конкурсот за доделување на стипендии 2010/2011

Резултати по спроведената постапка за доделување на стипендии за 2010/2011 година за поддршка на млади таленти, ученици средношколци и студенти од општина Крива Паланка.   РАНГ ЛИСТА

Соопштение за граѓаните

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека рокот за плаќање по  решенијата за ДАНОК НА ИМОТ  е 15 дена од денот на примот на решението. Ги молиме сите даночни обврзници кои немаат…

Големина на фонт
Контраст