logo

Соопштенија

Дневен ред на 3-та седница на Совет на Општина Крива Паланка

Врз основа на член 37, точка 1 од Законот за локална самоурпава („Службен весник на РМ“ бр.5/02) и член 3 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка, Ве известуваме…

Дневен ред на 2-та седница на Советот на општина Крива Паланка

Врз основа на член 37, точка 1 од Законот за локална самоурпава („Службен весник на РМ“ бр.5/02) и член 3 од Деловникот на Советот на Општина Крива Паланка, Ве известуваме…

Оглас за доделување на договор за јавна набавка

Број на оглас: 01/2013Набавка на следните услуги на резервни делови,матријали и работи за тековно одржување на системот за јавно осветлување во Општина Крива Паланка

Резултати за почит – Прес конференција за резултатите од Меѓународниот конкурс за карикатура

Во четврток, 18 април 2013, во просториите на ЛУ Градски музеј беше одржана прес конференција на која беа соопштени резултатите од Меѓународниот конкурс за карикатура на тема „Снаа-Свекрва“. Резултатите ги…

Дневен ред на 1-та конститутивна седница на Советот на Општина Крива Паланка

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> < ![endif]--> Врз основа на член 37, точка 1 од Законот за локална самоуправа („Службен весник на РМ“ бр.5/02) и член 3 од Деловникот на…

Известување за граѓаните

На ден 09.04.2013 година (вторник), градоначалникот на општина Крива Паланка г. Арсенчо Алексовски ќе гостува во емисијата „Ова е Македонија“ на МРТ1 со почеток во 17.40 часот. Во директен пренос…

Јавно известување

Врз основа на член 69 став 1 од Законот за животна средина („Службен Весник на Република Македонија“53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10 и 51/11, 123/12), Градоначалникот на општината Крива…

Јавно известување

Врз основа на член 69 став 1 од Законот за животна средина („Службен Весник на Република Македонија“53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10 и 51/11, 123/12), Градоначалникот на општината Крива…

Известување за граѓаните

Почитувани граѓани, Ве информираме, а воедно и Ве покануваме да присуствувате на  свеченото пуштање на новоизградената спортската сала од страна на градоначалникот Арсенчо Алексовски и претставници на Владата на Република…

Јавно известување

Врз основа на член 69 став 1 од Законот за животна средина („Службен Весник на Република Македонија“53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10 и 51/11, 123/12), Градоначалникот на општината Крива…

Големина на фонт
Контраст