Покана за промоција на Славишки зборник бр.3

Почитувани,

Ве известуваме дека промоцијата на третото издание на Славишки зборник ќе се одржи на 25 ноември (петок) во просториите на Општина Крива Паланка (голема сала), во 12:00 часот. Ќе ни биде особена чест ако со Вашето присуство не удостоите заедно да го промовираме новото издание на Славишки зборник, а со тоа и културното наследство на кривопаланечкиот крај.

slaviski_zbornik3

 ЛУ Градски Музеј – Кр. Паланка