Покана за свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

По повод 8-ми Октомври, Денот на ослободувањето на Крива Паланка, Градоначалникот на oпштина Крива Паланка Ве поканува на

СВЕЧЕНА СЕДНИЦА

на Советот на Општина Крива Паланка на 6-ти октомври 2016 г. (четврток) во 11.00 ч, Во големата сала на Општината Крива Паланка

ПРОГРАМА

6-ти октомври

11.00 Свечена Седница на Советот на Општина Крива Паланка
11.30 Полагање на свежо цвеќе на споменикот пред зградата на Општина Крива Паланка
11.40 Коктел во малата сала при Општина Крива Паланка
12.00 Пуштање во употреба на различни реализирани проекти во општина Крива Паланка

11-ти Октомври

12.00 Полагање на свежо цвеќе на споменикот пред зградата на Општина Крива Паланка

 

ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА

Градоначалник,
Арсенчо Алексовски