Повик за понуди – Регулација на Белевски дол

Република Македонија
Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП
MSIP-NCB-062-16

Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во изданието на UN Development Business, со бр. 767, од 31 Јануари, 2010 година (печатено издание) и објавена електронски на 06 Јануари, 2010 година.

Повик за понуди