Градоначалникот Алексовски денеска ќе гостува на ТВ Нова во емисијата „Ново во градот“

Почитувани,

Ве информираме дека градоначалникот на општина Крива Паланка г. Арсенчо Алексовски денеска, 12 април, во 14.00 часот ќе гостува во живо на ТВ НОВА, во емисијата „Ново во градот“. Во емисијата градоначалникот ќе  говори за бројните инфраструктурни проекти кои во моментот се реализираат во општината, а се од големо значење за подобрување на животот на граѓаните во општина Крива Паланка, како од градските средини, така и од руралните подрачја.

www.tvnova.mk