Известување за граѓаните – гостување на Градоначалникот на К3 телевизија

Почитивани граѓани,
Ве известуваме дека утре 18.03.2016 (петок), со почеток во 09:00 часот градоначалникот на општина Крива Паланка  г. Арсенчо Алексовски ќе гостува во утринската емисија „Нов Ден“ на програмата на К3 телевизија. Во емисијата градоначалникот ќе зборува за културната манифестација „Поклонение на Свети Теодор Тирон“ која ќе се одржи во недела на 20.03.2016 во с.Конопниц, Крива Паланка, како и за тековните активности на општина Крива Паланка.