Отворен повик на Мировниот корпус за апликации за волонтери за 2016

Почитувани,

Ве информираме дека Мировен корпус има отворен повик за апликации за волонтер за 2016 година. Повикот е отворен за сите основни и средни училишта, општини и граѓански здруженија. Повеќе информации околку повикот може да прочитате на веб страната http://macedonia.peacecorps.gov/content/resources.   Рокот за аплицирање е до 30 април 2016 година.

povik_za_apliciranje