Известување за граѓаните

Почитивани граѓани,
Ве известуваме дека утре 15.03.2016 (вторник), со почеток 08:45 часот градоначалникот на општина Крива Паланка г. Арсенчо Алексовски ќе гостува во утринската програма на МРТ.

Во програмата градоначалникот ќе зборува за културната манифестација „Поклонение на Свети Теодор Тирон“ која ќе се одржи во недела на 20.03.2016 во с.Конопница Крива Паланка, како и за тековните активности на општина Крива Паланка.