Презакажана презентација за проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“

^3DD9B605EA4C12EB5798195D8FBE71F3D44B54560FD494C355^pimgpsh_fullsize_distrПрезентацијата за проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ која беше закажана да се одржи во среда (16.03.2016) со почеток во 17.00 часот во просториите на Големата сала во општина Крива Паланка се одлага за следната среда на 23.03.2016 во 17 часот.