Резултати од Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение“

RESULTSОпштина Крива Паланка и авторот и координатор на Меѓународниот конкурс за карикатура Невестинско Поклонение – с. Конопница Крива Паланка, Стојанче Величковски (РЗР Патник) ги објавуваат РЕЗУЛТАТИТЕ од Меѓународниот конкурс за карикатура распишан на тема “Мажот како колатерална штета во односот снаа-свекрва“ објавен во декенври 2015 година.

Резултати од Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение“