Известување за граѓаните

Почитивани сограѓани,

Ве известуваме дека утре 15.01.2016 (петок),  со почеток во 08:00 часот, градоначалникот на општина Крива Паланка г. Арсенчо Алексовски ќе гостува во утринската емисија на К3 телевизија. Во емисијата Градоначалникот ќе зборува за реализираните проекти, тековните и идните проекти како и за претстојната манифестација „Пивтијада“ која ќе се одржи на 19 јануари на големиот христијански празник Богојавление –Водици.