Покана за свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

По повод 8-ми Октомври –Денот на ослободувањето на Крива Паланка, градоначалникот на Општина Крива Паланка Ве поканува на СВЕЧЕНА СЕДНИЦА  на Советот на Општина Крива Паланка за 8-ми Октомври 2015 година (четврток) во 12.оо часот, во големата сала на општината Крива Паланка.

Покана за свечена седница на Советот на општина Крива Паланка со програма за одбележување на 8-ми  Октомври и 11-ти Октомври