Настап на детскиот хор „Златно славејче“

На 13.06.2015 детскиот хор „Златно славејче“  ќе одржи концерт на плоштадот „Карпошово востание“ со почеток во 19 часот. Доколку временските услови се неповолни настанот ќе се одржи во НУ „Центар за култура“ во Крива Паланка.