Известување за граѓаните – Баскерфест 2015

Почитувани,
Ве информираме дека фестивалот на улична уметност „Баскерфест 2015“ наместо на закажаниот термин 27.06.2015, ќе се одржи на 08.07.2015 на плоштадот во Крива Паланка.