СООПШТЕНИЕ

Општина Крива Паланка ги известува сите оние кои успешно ја завршија обуката за возрасни за работа на компјутери, организирана од страна на Општина Крива Паланка, а во соработка со Министерството за образование и наука и Владата на РМ,дека на ден 20.04.2010 година со почеток во 11.00 часот во Голема Сала на Општина Крива Паланка, свечено од страна на Градоначалникот на Општината ќе бидат доделени благодарници за обучувачите и потврди за обукантите.

 

ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА
       Градоначалник
Дипл.прав.Арсенчо Алексовски

Големина на фонт
Контраст