Известување за граѓаните

Почитивани граѓани,

Ве известуваме дека утре 13.09.2014 (сабота) во 09:00 часот градоначалникот на општина Крива Паланка г. Арсенчо Алексовски ќе гостува во Сител телевизија  во утринската емисија  „Ја сакам Македонија“. Гостувањето е по повод претстојниот шести Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ кој започнува во недела на 14.09.2014 година во 19.00 часот во НУ Центар за култура- Крива Паланка.