Изложба нa дела од Меѓународниот конкурс за карикатури „Невестинско поклонение 2014“

Во понеделник на 25.08.2014, со почеток во 13.30 часот,  во Уметничката галерија при ЛУ Градски музеј – Крива Паланка ќе биде отворена изложба на 100 најдобри дела од Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение 2014“ на тема „Снаа-Свекрва“.