Известување за граѓаните

Почитувани,

Градоначалникот на општина Крива Паланка г.Арсенчо Алексовски, на 06.03.2014г. (четврток) со почеток во 08.10 часот,  ќе гостува во утринската емисија „Ја сакам Македонија“ на Сител телевизија. Во емисијата Градоначалникот ќе зборува за тековните и идните активности во општина Крива Паланка.