Соопштение за граѓаните – најубаво украсен двор и дуќан

Почитувани граѓани,

По повод новогодишните и божиќните празници Општина Крива Паланка традиционално, по петти пат, ќе избира:
• најубаво украсен дуќан и
• најубаво украсен  дом (двор-балкон).

Комисија, составена од вработените во општината, ќе излезе на терен, по што ќе бидата прогласени најдобрите и соодветно наградени.

Општина Крива Паланка