Дневен ред на свечената седница на Советот на Општина Крива Паланка

По повод 8-ми Октомври – Денот на  ослободувањето на Крива Паланка, Претседателот на Советот на Општина Крива Паланка свикува СВЕЧЕНА СЕДНИЦА на Советот на Општина Kрива Паланка за 8-ми Октомври 2013 година (вторник) во 12.00 ч, во големата сала на Општината со следниот Дневен ред
– Поздравно обраќање на Градоначалникот на Општина Крива Паланка Арсенчо Алексовски
– Донесување на одлука за доделување на 8-мо Октомвриската награда
– Доделување на 8-мо Октомвриската награда
– Формирање на одбор за полагање на свежо цвеќе на споменикот пред Општина Крива Паланка

ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА
Претседател на Совет
М-р Борче Стојчевски