Известување за граѓаните

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” />

На ден 16.09.2013. (понеделник) во 08.00 часот во утринската програма на Алфа телевизија ќе гостува градоначалникот на општина Крива Паланка          г. Арсенчо Алексовски.  Во диркетен пренос градоначалникот Алексовски ќе зборува за Меѓународниот театарски фестивал и за тековните активности на Општина Крива Паланка.