Известување за граѓаните

На ден 05.09.2013 година (четврток), градоначалникот на општина Крива Паланка г. Арсенчо Алексовски ќе гостува во емисијата „Ова е Македонија“ на МРТ1 со почеток во 17.30 часот. Во директен пренос градоначалникот Алексовски ќе зборува за претстојните културни настани во рамките на манифестацијата „КРИВА ПАЛАНКА ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2013“ како и за тековните и идните проекти во општина Крива Паланка.