Известување за граѓаните

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

На ден 19.08.2013 г. (понеделник) во 07.30 часот во утринската програма на Алфа телевизија и на ден 20.08.2013 г. (вторник) после 07.30 часот во утринската програма на Сител телевизија ќе гостува Градоначалникот на општина Крива Палнка г. Арсенчо Алексовски.

Во диркетен пренос градоначалникот Алексовски ќе зборува за претстојните културни настани во рамките на манифестацијата „КРИВА ПАЛАНКА ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2013“, со посебен акцент на JOY FEST, Меѓународниот фолклорен фестивал „Свети Јоаким Осоговски“, Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ како и за тековните и идните проекти за општина Крива Паланка.