Известување за граѓаните

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” /> Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека по повод одржувањето на традиционалната меѓународна манифестација од верски карактер, собир наречен „ПРЕОБРАЖЕНИЕ“, кој ќе се одржи во с.Козји Дол, општина Трговиште, Република Србија на ден 19.08.2013 година, државната граница ќе биде отворена кај граничен камен 12 во с.Огут, во време од 08.00 до 20.00 часот. Граѓаните непречено може да ја преминуваат државната граница со важечки лични карти или патни исправи, а за моторни возила (ПМВ, моторцикли и комби) со зелен картон.