Соопштение за граѓаните- Презентација на ИПАРД Програмата

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Општина Крива Паланка во соработка со Агецијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој организира презентација на ИПАРД Програмата на ден 03.07.2013 г.(среда) од 11 часот во Големата општинска сала.

Целта  на презентацијата е подетално запознавање на бизнис-секторот и заинтересираните граѓани од Крива Паланка и регионот со поволностите и реализацијата на инвестиционите проекти согласно ИПАРД Програмата.

Презентери: Преставници од агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.