Известување за граѓаните

Почитувани граѓани,

Ве информираме, а воедно и Ве покануваме да присуствувате на  свеченото пуштање на новоизградената спортската сала од страна на градоначалникот Арсенчо Алексовски и претставници на Владата на Република Македонија на ден 21.03.2013 година (четврток) во 15.00 часот.

Општина Крива Паланка
Градоначалник
Арсенчо Алексовски