Известување за граѓаните

Почитувани,

Ве информираме дека во петок 15.03.2013 година, градоначалникот на општина Крива Паланка, Арсенчо Алексовски ќе биде гостин во емисијата „Јади Бурек“, во 22 часот на  Сител 3 телевизија.