Соопштение за граѓаните – Предавање од областа на пчеларството

Здружението на пчелари „Пчела“ од Крива Паланка на ден 27.02.2013 година, од 14 до 16 часот, во големата сала на Општина Крива Паланка организира предавање од областа на пчеларството.

Лице за контакт – Милош Славковиќ
телефон 078 375 974

Големина на фонт
Контраст