Соопштение за граѓаните – Пивтијада 2013

Почитувани сограѓани,

По повод чествувањето на големиот христијански празник Богојавление – ВОДИЦИ, Општина Крива Паланка по четврти пат ја организира манифестацијата „ПИВТИЈАДА 2013”. Настанот  ќе се одржа на 19.01.2013 година на плоштадот во Крива Паланка, по завршување на церемонијата на фрлање на крстот во водите на Крива Река, во 10 часот.

Општина Крива Паланка