Известување за граѓаните

На ден 10.11.2012 година (сабота) во 17 часот, градоначалникот Арсенчо Алексовски ќе гостува на телевизија Сонце во емисијата Наша општина. Во директен пренос градоначалникот Арсенчо Алексовски ќе зборува за актуелните настани и активности што се одвиваат во Општина Крива Паланка.