Известување за граѓаните

На ден 01.11.2012 година (четврток), градоначалникот Арсенчо Алексовски ќе гостува во емисијата „Ова е Македонија“ на МРТ1 со почеток во 17.30 часот. Во директен пренос  градоначалникот ќе зборува  за реализираните проекти од првиот и вториот повик од ИПА  Програмата за прекугранична соработка и  проекти  кои се реализираат со ЈПП  (јавно-приватно партнерство) и  останати проекти кои се реализирани и проекти кои се во тек  на  нивна реализација, а се во насока за поголема транспарентност во презентација на развојните активности на општината.