Известување за граѓаните

Почитувани сограѓани,

Ве известуваме дека поради чествувањето на празникот 8 Септември, Ден на независноста на РМ, на 08.09.2012 државната граница ќе биде отворена кај граничен камен 12 во атар на с.Огут каде и ќе се врши гранична контрола во време од 08.00 до 20.00 часот, а граѓаните државната граница може да ја преминуваат со важечки лични карти или патни исправи, а за моторни возила (ПМВ, моторцикли и комби) потребен е зелен картон.