Известување за граѓаните

Почитувани сограѓани,

Поради високите темперетури, Општина Крива Паланка во периодот од 10.07.2012 до 31.08.2012 ќе работи од 7.00 до 15 часот, со пауза од 9.30 до 10.00 часот.