Планиран прекин на електрична енергија

Почитувани,

Ве информираме дека во четврток (14.11.2019)  од 9.00 до 15.00 часот предвиден е прекин на електрична енергија на  ул. Никола Тесла, м.в. Чука и ул. 11 Октомври.