Започнува сезоната на капење на градскиoт базен во Крива Паланка

Сезоната на капење на градскиoт базен во Крива Паланка ќе започне на 19.07.2019 (петок), а базенот  ќе биде достапен за капачите секој ден од 10 до 18 часот, информираат од ЈП „Комуналец“ Крива Паланка.

Големина на фонт
Контраст