Рели КАЛИН КАМЕН 2019 на 15 и 16 јуни

Општина Крива Паланка и авто-мото клубот „Офф Роад Осогово“ Ве покануваат на традиционалното рели КАЛИН КАМЕН 2019 на 15 и 16 јуни, со нова рута и нови содржини.