Демант на Oпштина Крива Паланка за текстот објавен на порталот Дневно МК

Во врска со објавата на порталот ДНЕВНО.МК од ден 24.03.2019 година, насловена  како ПРОСВЕТНИТЕ РАБОТНИЦИ ОД КРИВА ПАЛАНКА ДО НАШИОТ ПОРТАЛ ИСПРАТИЈА ПИСМО СО НЕГОДУВАЊЕ КОЕ ДЕТАЛНО ВИ ГО ПРЕНЕСУВАМЕ, Општина Крива Паланка до порталот ДНЕВНО.МК испрати Барање за објава на демант, преку кој остро ги осудува и демантира наводите кои претставуваат обични инсинуации и обиди за манипулирање со јавноста, а содржината на барањето и демантот на објавата, заради соодветно и навремено информирање на јавноста, интегрално Ви го пренесуваме.

Демант на Општина Крива Паланка за текстот објавен на порталот Дневно МК

 

 

Големина на фонт
Контраст